+45 28 25 20 23
kontakt@velosit.dk

Brochurer

Download dem som PDF her under

Brochurerne indeholder information omkring vores løsninger inden for betonrenovering, gulve samt vandtætning. Information om hvor og til hvad produkterne anvendes til – samt hvordan flere af dem kan gå i system med hinanden for at opnå det ønskede resultat.

Betonreparation

BetonrenoveringDOWNLOAD >

Industrielle gulve

Teknisk tegning vandtætning væg gulv forbindelseDOWNLOAD >

Vandtætningssystemer

Detalje ved rørgennemføringDOWNLOAD >

Betonreparation

VELOSIT-betonreparationssystemer åbner op for nye muligheder indenfor betonrenovering og for færdiggørelsen af forskellige projekter på kortere tid end normalt. Velosit-mørtler har en høj styrkeudvikling og er i løbet af 24 timer eller mindre på samme styrkeniveau som det gamle betonunderlag.

Dette selv uden efterbehandling, dog bortset fra ugunstige vejrforhold.

VELOSIT Hæftesvumme indeholder en silanbaseret korrosionsinhibitor, der skabet et enormt holdbart passiveringslag ved behandling af f.eks. armeringsjern.

Industrielle og kommercielle gulve

Det er ikke altid, at en epoxyløsning er den bedste ved udførelse af industrielle gulve.

Specielt ikke hvis der er tale om højere lagtykkelser og differentierende krav med høj slutstyrke.

Velosit gulvsystem åbner op for nye og forbedrede muligheder og flytter hidtidige grænser, og giver et hurtigt og økonomisk alternativ til epoxyløsninger.

Crystalline vandtætning

Crystalline vandtætning er en unik teknologi, der reducerer porediameter og porevolumen i beton.

Der er to måder at opnå denne effekt på, enten ved at tilføre Crystalline additiv til frisk beton direkte ved bilen eller ved coating af ny støbt beton med en svumme indeholdende Crystalline additiv som trækker ind i porerne i den ny støbte beton.

I begge til fælde akkumuleres vandopløselige salte inde i kapillærporerne, hvor de reagerer med opløst calciumhydroxid frigivet under cementhydreringen.

Reaktionen resulterer i et tæt bånd af uopløselige krystaller, der fylder porer og revner, hvilket øger modstanden mod hydrostatisk tryk betydeligt. På grund af reaktionsmekanismen er Crystalline vandtætning kun egnet til beton.

Vandtætningsegenskaberne opnås ved en Crystal dannelse, som kræver et par dages vand/fugt
behandling med rent vand for at kunne udvikle sig fuldt ud.
Copyright © 2023 All Rights Reserved
envelopephone-handsetmap-markermagnifiercrosschevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram