+45 28 25 20 23
kontakt@velosit.dk

Bæredygtige tiltag hos Velosit

Hos Velosit gør vi en indsats for at nedbringe vores CO2-udledning.

Verdens samlede CO2-udledning skal nedbringes for at sikre planetens fremtid. Beregninger viser, at syv procent af den samlede CO2-udledning kommer fra den globale cementproduktion.

Med et højt energiforbrug til selve fremstillingen og det faktum, at cement anvendes i stor stil over det meste af verden – særligt til bygninger og infrastruktur – er cementindustrien altså en af de større aktører.

CSA-cement er det miljøvenlige alternativ
Derfor har vi i Velosit valgt udelukkende at anvende CSA-cement i vores produkter.

CSA-cement har en høj og hurtig styrkeudvikling, minimalt svind og samtidig et væsentligt lavere CO2-aftryk end lignende produkter. Dette skyldes, at CSA-cement brændes ved væsentlig lavere temperaturer og samtidig er blødere og dermed kræver mindre energi til slibning.

Grøn energi til produktion
Udover at anvende CSA-cement, har vores tyske moderselskab – som også står for produktionen af Velosits produktsortiment – valgt at gå over til 100% CO2-neutral strøm.

Konkret er vi pt. i gang med at installere 300 solcellepaneler på taget af vores produktionsanlæg i Tyskland. Solcellerne kommer til at producere det, der svarer til hele Velosits elforbrug og er derfor med til at reducere vores samlede CO2-aftryk yderligere.

Læs mere om bæredygtighed i Velosit
Copyright © 2022 All Rights Reserved
envelopephone-handsetmap-markermagnifiercrosschevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram