+45 28 25 20 23
kontakt@velosit.dk

Om Velosit Danmark

Velosit Danmark er en førende leverandør af cementbaserede produkter til byggebranchen. Vi er dedikerede til at levere den bedste service til vores kunder og sikre, at de får den bedst mulige løsning til deres projekter. 
Vores mål er gennem tæt samarbejde og personlig relation at sikre, en altid god og troværdig oplevelse for vores kunder når de samarbejder med os.
Dette effektueres via vores team af erfarne ingeniører og teknikere, som har en bred viden og erfaring inden for byggebranchen gennem årtier.
Vi ved, at byggeprojekter kan være komplekse og ofte kræver en høj grad af teknisk ekspertise. Derfor sørger vi for, at vores team altid er opdateret med de nyeste teknologier og trends, inden for byggebranchen gennem Velosit netværket verden over. Det betyder, at vores kunder altid får den mest relevante og moderne tekniske rådgivning.
Alt i alt er Velosit Danmark en pålidelig og effektiv leverandør af cementbaserede produkter til byggebranchen, som lytter til netop dit behov.

KOM I GANG NU:

Kontakt os og lad os hjælpe dig

KONTAKT OS HER >>

Velosit Danmark blev grundlagt Oktober 2020, af Mads Nøhr Henriksen og Nikolaj Sørensen.

Begge med en drøm om, at skabe et stærkt skandinavisk brand indenfor cementbaserede special produkter. Dette i samarbejde og kombination af årtiers erfaringer og udvikling fra den internationale producent Velosit GmbH.

Netop de tyske erfaringer og innovative viden, skal i sammenspil med vores egen baggrund hjælpe Velosit Danmark til at blive en foretrukken samarbejdspartner indenfor entreprenør og byggebranchen.

Hos Velosit Danmark bestræber vi os på en altid hurtig og præcis teknisk rådgivning via tæt sammenspil med vores kunder.

Vi sætter en ære i ordentlighed, om det er kvalitetskontrol på vores tyske fabrik eller leveringer fra vores danske lager.


Med andre ord, vi har passion for løsninger og muligheder.

Copyright © 2023 All Rights Reserved
envelopephone-handsetmap-markermagnifiercrosschevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram