+45 28 25 20 23
kontakt@velosit.dk

Inspiration

Betonrenovering

Nye standarder

VELOSIT-betonreparationssystemet åbner op for nye muligheder indenfor betonrenovering og for færdiggørelsen af forskellige projekter på kortere tid end normalt. Velosit-mørtler har en høj styrkeudvikling og er i løbet af 24 timer eller mindre på samme styrkeniveau som det gamle betonunderlag. Dette selv uden efter- behandling, dog bortset fra ugunstige vejrforhold.
VELOSIT Hæftesvumme indeholder en silanbaseret korrosionsinhibitor, der skaber et enormt holdbart passiveringslag ved behandling af fx. armeringsjern.
LÆS MERE >

Industrielle gulve med høj ydeevne

Det er ikke altid, at en epoxyløsning er den bedste ved udførelse af Industrielle gulve. Specielt ikke hvis der er tale om højere lagtykkelser og differentierende krav med høj slutstyrke. Velosit gulvsystem åbner op for nye og forbedrede muligheder og flytter hidtidige grænser, og giver et hurtigt og økonomisk alternativ til epoxyløsninger.
LÆS MERE >
Industrielle gulve med høj ydeevne
Velosit vandtætningssystemer

Vandtætningssystemer

Crystalline vandtætning er en unik teknologi, der reducerer porediameter og porevolumen i beton.
Der er to måder at opnå denne effekt på, enten ved at tilføre Crystalline additiv til frisk beton direkte ved bilen eller ved coating af ny støbt beton med en svumme indeholdende Crystalline additiv som trækker ind i porerne i den ny støbte beton.
LÆS MERE >
Copyright © 2023 All Rights Reserved
envelopephone-handsetmap-markermagnifiercrosschevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram