+45 28 25 20 23
kontakt@velosit.dk

Bæredygtighed

... er vigtigt for Velosit Danmark

Klimaneutral til 2030!

Vi har givet os selv målsætningen at være klimaneutral til 2030.
IHK Ostwestfalen og IHK Lippe, har skabt initiativet ”klimaneutralitet i fællesskab 2030” og da vores produktion og hovedkontor er placeret i Lippe – giver det naturligvis mening, at indgå i dette klimafællesskab da vi allerede er langt i målsætningen, specielt på følgende områder:

✔️CSA cement som binder
✔️Solceller som produktions- energikilde
✔️Genbrugsplastiksække
✔️Opsamling af støv til genanvendelse ved sækkemaskiner
✔️Udfasning af Bitumenmembraner til i stedet cement- polymer.

I ”klimaneutralitet i fællesskab 2030” skal virksomhederne primært fokusere på tiltag omkring energi- og ressourceeffektivitet som skal resultere i en klimaneutral energiforsyning, hvor vi med vores solcelle- anlæg allerede er min. 50% i mål hvor resten skal komme via bedre lagringsmuligheder af uudnyttet.

Et af målene i fællesskabet er, at opnå netto nul emissioner på produktionsanlægget. Halvering af vores nuværende CO2- udledningen er allerede planlagt til udgangen af 2022.
Med de nuværende tiltag er vi enormt optimistiske og håber, at kunne overgå forventningerne og allerede opnå målet om klimaneutral produktion i 2024.

Klimaneutral 2030

Bæredygtidhed er vigtigt for Velosit Danmark
Derfor finder du verificeret dokumentation (ISO 14025 og EN 15804) for vores byggevarers miljømæssige egenskaber på alle produkter, hvor det er relevant, lige som du også finder datablad og sikkerhedsdatablad under alle produkter her på websitet.

En Environmental Product Declaration (forkortet til EPD) – eller en miljøvaredeklaration, dokumenterer byggevarers miljømæssige egenskaber og at de produceres i henhold til anerkendte europæiske og internationale standarder.

Efter som Velosit Danmarks produkter producers i Tyskland, er vores EPD'er udstedt af Institut Bauen und Umwelt e.V. (IBU), som selvfølgelig lever op til den europæiske standard på området.

EPD Danmark har en aftale med Institut Bauen und Umwelt e.V. om gensidig anerkendelse af tredjepartsverifikation, hvilket gør det muligt at registrere samme EPD hos både IBU og EPD Danmark efter kunders ønske.
Copyright © 2022 All Rights Reserved
envelopephone-handsetmap-markermagnifiercrosschevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram