+45 28 25 20 23
kontakt@velosit.dk

Mød teamet

Vi ønsker i vores team, at give kunder og samarbejdspartnere en fornemmelse af, at et samarbejde med os vil være en produktiv, inspirerende samt behagelig og udbytterig oplevelse.

Nikolaj Sørensen

Ejer & Direktør
Siden etablering i oktober 2020 har Nikolaj stået i spidsen for Velosit Danmark, som virksomhedens ejer og direktør.
Han står ydermere for virksomhedens kommunikation, markedsføring, salg og indkøb. Er du interesseret i at se, hvad der sker på hans LinkedIn, så følg Nikolajs profil her under.
Mobil: +45 28 25 20 23
Mail: ns@velosit.dk

Christian Vestergaard

Teknisk Konsulent & medejer
Christian Vestergaard har arbejdet for Velosit Danmark siden november 2020. Han er ansvarlig for udvikling og salg af vores gulvprogram, og tilbyder altid teknisk rådgivning af andre produktgrupper.
Christian har mange års erfaring fra branchen, og er du interesseret i at se hvad der sker på hans Linkedin, så følg Christians profil her under.
Mobil: +45 30 52 51 55
E-mail: cv@velosit.dk

Tina Hald

Administration & Intern Salg
Tina Hald har arbejdet for Velosit Danmark siden december 2020. Hun er ansvarlig for virksomhedens administrative opgaver og interne salg. Dette indebærer at opretholde det stærke bånd til vores kunder via ordrebehandling, booking af transporter og fakturering.
Er du interesseret i at se, hvad der sker på hendes Linkedin, så følg Tinas profil her under.
Mobil: +45 27 11 51 55
E-mail: th@velosit.dk

Mads Nøhr Henriksen

Ejer & Lagerchef
Mads Nøhr Henriksen har siden etablering i oktober 2020 været en del af Velosit Danmark som virksomhedens ejer og lagerchef.
Han står for den daglige logistik på lageret og er altid frisk når en levering haster.
Ved siden af Velosit driver Mads også virksomheden Dan-Stone og er du interesseret i at se, hvad der sker på hans Linkedin, så følg Mads’ profil her under.
Mobil: +45 24 27 56 67
E-mail: kontakt@velosit.dk

Heidi Bjerregaard

Head of marketing
Heidi har været en del af Velosit Danmark siden december 2021. Hun er ansvarlig for virksomhedens Markedsføring på alle medier og kanaler.
Er du interesseret i at se, hvad der sker på hendes LinkedIn, så følg Heidis profil her under.

Mobil: +45 40 88 08 88
E-mail: hb@vinkel.as

KOM I GANG NU:

Kontakt os og lad os hjælpe dig

KONTAKT OS HER >>
Copyright © 2023 All Rights Reserved
envelopephone-handsetmap-markermagnifiercrosschevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram