+45 28 25 20 23
kontakt@velosit.dk

Aggersundbroen, får nyt liv og ansigtsløft efter 80 års slitage.

FAKTA

Broen er en buebro med to ret store buefag
Midt på broen er der en dobbelt broklap, der kan åbnes for skibe på vej til eller fra Aalborg.
Længde: 228 meter
Bredde: 10,4 meter
Indviet: Torsdag den 18 Juni 1942
Spor: To kørespor og et fortov.
Aggersundbroen, har i nu 80 år været et vigtigt knudepunkt i Himmerland. I alle disse år har broen været udsat for slid på broens beton og metal, specielt fra vind & vejr samt saltvand.

Broen der forbinder Aggersund i Han Herred i nord med Himmerland nordøst for Løgstør, er en vigtig færdselsåre og ofte i ferie tider meget befærdet. Derfor har Vejdirektoratet været nødsaget til at strække arbejdet og udfører dette i hele fem etaper, for at undgå problemer for trafikanterne og broarbejderne.

Jorton har entreprisen der udføres af Dan Coat Entreprise, med produkter fra Velosit Danmark begyndte 2.maj og foregår forsat. Først er buefagene renset af, så er betonen repareret med VELOSIT RM205 og til sidst efter vandtætning af betonkonstruktionen med VELOSIT WP101 bliver denne malet, for at beskytte konstruktionen ekstra mod fugt og sikre en optimal bæreevne.

Et enormt spændende projekt, som vi nyder at være en del af og specielt da en lang række af vores produkter med deres hastighed, passer enormt godt til Vejdirektoratets Systemer 93-3, 94-4, 93-6 + 96-5

Har du spørgsmål til brorenovering, så er vi altid parat til en dialog.

Kontakt os på:
Christian Vestergaard cv@velosit.dk / 30525155
Nikolaj Sørensen ns@velosit.dk / 28252023

Velosit RM 205

En cementbaseret reparationsmørtel.
VELOSIT RM 205LÆS MERE >

VELOSIT WP 101

En cementbaseret svumme til vandtætning af beton
VELOSIT WP 101LÆS MERE >
Copyright © 2023 All Rights Reserved
envelopephone-handsetmap-markermagnifiercrosschevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram