+45 28 25 20 23
kontakt@velosit.dk

Velosit Danmark udvider ejerkredsen og ekspanderer i Skandinavien

Christian Vestergaard er et velkendt ansigt ved Velosit Danmark. 

Siden Christians første dag som teknisk konsulent i november 2020 har han bidraget med sin store viden om branchen. Christian er ligeså med sit gode humør blevet en uundværlig del af Velosit-familien. 

Det er derfor en kæmpe glæde og fornøjelse, hvilket føles som en helt naturlig udvikling, at Christian nu kan tilføje medejer af Velosit Danmark til sit visitkort. 

Christian er fortsat ansvarlig for udvikling og salg af vores gulvprogram, og hans mangeårige brancheerfaring, skal nu også komme vores nordiske naboer til gode, da vi samler de nordiske aktiviteter under Velosit Danmark og derfor også leverer til kunder i Sverige, Norge og Finland, via vores danske lager. 

Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige cementbaserede løsning, til dit byggeri indenfor gulve, vandtætning eller betonrenovering så er Christian klar ved telefonen.
Copyright © 2022 All Rights Reserved
envelopephone-handsetmap-markermagnifiercrosschevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram